Blog

Milyen egy jó céges buli?

febr 25, 2021 by admin

Hamarosan itt az évvége és ekkor jön az utolsó nagy hajtás a vállalatok életében, azonban a karácsonyhoz közeledve időszerűbbé kezd válni egy céges buli vagy vacsora, ahol a munkatársaiddal kiereszhetitek az egész éves fáradt gőzt. Ha már évek óta ugyanaz a forgatókönyv és kezd unalmássá válni, akkor itt az ideje, hogy vigyél egy kis csavart a történetbe és emlékezetessé tedd a közösen töltött időt. Amennyiben nincs ötleted, akkor ne csüggedj, hiszen vannak külön erre a célra specializálódott cégek, akik tudnak neked segíteni.

Read More

Milyen egy jó rendezvényszervező?

febr 24, 2021 by admin

Ez az a dolog, amit nem lehet 1 mondatattal megválaszolni, hiszen ez a hivatás nagyon összetett személyiséget kíván. Egyre több fiatal választja ezt a pályát, azonban nagyon sokan belebuknak, hiszen nincs bennük kitartás és alázat. Tisztelet a kivétel, hiszen hallottunk már sikertörténetek fiatalokról, hogy hogyan csináltak a semmiből karriert. Véleményem szerint ha valaki magának érzi a pályát és megvan benne a kellő kvalitás, akkor nagy sikereket érhet el.

Read More

Minden, ami rendezvényszervezés

febr 23, 2021 by admin

Vállalatunk megalapításakor azt a célt tűztük ki, hogy olyan egyedi szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek a hazai rendezvényszervezői piacon egyedülállóak. Legyen szó üzleti rendezvényekről, vállalati rendezvényekről és szórakoztató rendezvényekről.

Read More