Milyen egy jó céges buli?

Hamarosan itt az évvége és ekkor jön az utolsó nagy hajtás a vállalatok életében, azonban a karácsonyhoz közeledve időszerűbbé kezd válni egy céges buli vagy vacsora, ahol a munkatársaiddal kiereszhetitek az egész éves fáradt gőzt. Ha már évek óta ugyanaz a forgatókönyv és kezd unalmássá válni, akkor itt az ideje, hogy vigyél egy kis csavart a történetbe és emlékezetessé tedd a közösen töltött időt. Amennyiben nincs ötleted, akkor ne csüggedj, hiszen vannak külön erre a célra specializálódott cégek, akik tudnak neked segíteni.

Engedd meg, hogy egy kicsit segítsünk!

Egy jó céges buli főleg a munkavállalókról szól, ezért elengedhetetlen, hogy ők jól érezzék magukat. Mint tudjuk roppant fontos az első benyomás, ezért már ha már a bejáratnál érzik a munkatársak, hogy egy exkluzív helyre érkeztek, akkor már nyert ügyed van. Ügyelj a legapróbb részletekre is, mint pl. a dekoráció, hiszen már a legelején meg tudja alapozni a vendégek hangulatát.

Hogyan tudod még feldobni a céges bulit?

A titok nem más, mint a MEGLEPETÉS!

Semmi sem teszi emlékezetesebbé az eseményt, mint egy nem várt fordulat. Fontos, hogy legváratlanabb helyzetben és időben prezentáld a meglepetést, ami szinte bármi lehet, a képzeletedre van bízva.

Ha esetleg nincs ötleted, akkor keress minket bizalommal!

Legyen témája a bulidnak!

Ha van egy tematikád, ami alapján el tudsz indulni, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz. Számtalan ötlettel rukkolhatsz elő, mint pl. az egyedi dekorációval vagy dresscode-dal. Segítünk egy kicsit, hogy itt pontosan mire is gondoltunk.

Lehetne a téma egy film vagy egy korszak, esetleg egy helyszín, amit a bulira húzhatsz.

Mégis ki ne szeretne néha egy kicsit kitörni a szürke hétköznapokból és kibújni a bőréből és szabadon megmutatni a munkatársainak egy új oldalát? Ezzel is csak fokoznád a hangulatot és emlékezetessé tennéd az eseményt.

Amennyiben tetszettek az ötleteink és szeretnéd megvalósítani, ámbár nincs időd, akkor állunk rendelkezésedre. Nincs más dolgod, minthogy vedd fel velünk a kapcsolatot!