Rólunk

Cégünk már több, mint 20 éve nyújta szolgáltatásait, a fővárosban és az ország egész területén. Rendezvényszervező irodánk tapasztalt munkatársai a hét bármely napján elérhetőek és készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Kínálatunkban megtalálható számtalan szolgáltatás, ami egy rendezvény tökéletes kivitelezéséhez, valamint sikeres szervezéséhez elengedhetetlen, pl: dekoráció és hostess munkák, technikai szolgáltatások, fotózás, videózás, műsörvezetés, műsörszervezés, autóbérlés… Bízunk benne, hogy megtalája a számára kedvező és megfelelő szolgáltatást, amelyet legjobb tudásunk szerint szervezünk meg Önnek.

Miért minket válasszon?

Ahogyan azt fent említettem, már több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, és mindig is igyekeztünk a megrendelővel személyes kapcsolatot kialakítani. Úgy gondoljuk, hogy csak akkor tudunk megfelelő szolgáltatást biztosítani ügyfeleink számára, ha egy kicsit beleképzeljük magunkat a helyzetükbe és próbálunk az ő fejükkel is gondolkodni.
Megrendelőink a pénzükért nem csupán egy rendezvényszervezőt kapnak, aki csak egy munkának fogja fel az adott rendezvényt, hanem egy olyan személyt, aki figyelemmel követi, a megrendelő elképzeléseit, igényeit és mindent megtesz azért, hogy az eseményt felejthetetlenné varázsolja. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a rendezvényszervezés élmény, a rendezvénye pedig maximálisan egyedi legyen!