Vállalati rendezvények, Csapatépítők

Csapatépítő tréning

A vállalat felfrissítéséhez, átalakításához a munkatársak kapcsolatainak elmélyítése szükséges, amelyre legjobb megoldás egy csapatépítő tréning, ahol a kollégáknak közösen összefogva egy csapatban kell feladatokat megoldaniuk.

Nyilvánvalóan a szórakozás és a humor elemei a legfontosabbak az ilyen tréningeken, azonban fontos, hogy legyen valamilyen oktató jellege, amit a munkatársak később hasznosítani tudnak az eredményesebb közös munkát illetően.

Csapatunk számításba veszi, hogy a megrendelő pontosan mivel is foglalkozik, és ahhoz mérten próbál ajánlani csapatépítő programokat.

Vállalati ünnepségek

Ahogyan máshol a világban, úgy Magyarországon is hagyománnyá vált, hogy a vállalatok az év végéhez közeledve rendeznek karácsonyi partyt, céges vacsorát…

Ez azonban egy nagyon egyedi rendezvényforma! A rendezvényszervezőknek mindig figyelembe kell venniük a cég tradícióit, illetve azt, hogy a vezetőség mit szeretne közvetíteni a dolgozói felé.

Irodánk már nagyon hosszú éve szervez cégeknek ünnepségeket és vacsorákat. Ha szeretné felejthetetlenné tenni az eseményt, akkor keressen minket bátran!

Családi nap

Ez az esemény általában egy egész napos kikapcsolódás a cég dolgozói és hozzátartozóik számára, amely jelentősen erősíti a dolgozók elégedettségét, illetve lojalitását.

Rendezvényszervezői csapatunk minden esetben igyekszik úgy szervezni a programokat, hogy minden korosztály számára megtalálják a szórakozást.
Ezt általában úgy tudjuk elérni, hogy nem egy téma köré építjük az egész rendezvényt, hanem széles körben kedvelt koncepciókhoz.